Támogass minket magánszemélyként vagy vállalkozásként jövedelmi vagy forgalmi adód átirányítható részével!

Támogasd az UniCante Egyetemi Kórus működését, hogy magunk és mások számára művészi élményt szerezhessünk, hogy közösség- és kultúrateremtő tevékenységünkhöz kellő feltételeket biztosítsunk!

Mit támogatsz?

Mire fordítjuk támogatásod?

MAGÁNSZEMÉLYKÉNT

jövedelmed adóbefizetéseinek 3,5%-át átirányíthatod támogatásként a kórust képviselő UniCante Egyesületnek.

Kérünk, töltsd ki ehhez az egyesületünk adatait tartalmazó 230-as ANAF-formanyomtatványt saját adataiddal, és az aláírt változatát juttasd el hozzánk a fktmiklos[kukac]gmail[pont]com címre!

Ha szeretnél közvetlenül is támogatni minket, várjuk adományod az UniCante Egyesület bankszámlájára: RO48BTRLRONCRT0640660901 (Banca Transilvania).

Köszönjük támogatásod!

VÁLLALKOZÁSKÉNT

céged profit- vagy forgalmi adójának 20%-át átirányíthatod támogatásként az UniCante Egyesületnek.

Kérünk, töltsd ki a szponzorálási szerződéstervezetünket céged adataival és a támogatandó összeggel, és az aláírt változatát juttasd el hozzánk a fktmiklos[kukac]gmail[pont]com címre!

Amennyiben a korábbi év adójából írnád le a támogatást, kérünk, ezt a szerződést töltsd ki, valamint a 177-es ANAF-formanyomtatványt!

Ha szeretnél közvetlenül is támogatni minket, várjuk adományod az UniCante Egyesület bankszámlájára: RO48BTRLRONCRT0640660901 (Banca Transilvania).

[A támogatás a profitadót (16%) fizető vállalkozások esetében a profitadó 20%-a vagy az üzleti forgalom 0,75%-a közül a kisebb összeg, illetve a mikroadózó (1% vagy 3%) vállalkozások esetében a forgalmi adó 20%-a lehet. Ajánlatos, hogy a szponzoráció abban a pénzügyi ciklusban történjen meg, amelyiknek az adójából a cég le szeretné írni ezt az összeget (éves ciklus a profitadót fizető cégeknél, trimeszteres ciklus a mikroadózó cégeknél). A korábbi évre befizetett profit- vagy forgalmi adó 20%-át is át lehet irányítani: ehhez a szerződés mellett szükség van a 177-es ANAF-formanyomtatvány kitöltésére is.]

Köszönjük támogatásod!